Bakonytamási

Köszöntjük településünkön! Reméljük minden szükséges információt megtalál honlapunkon...

Bakonytamási

Bakonytamási

Bakonytamási

Községi Könyvtár

2013-tól ismét látogatható a községi könyvtár a volt iskolaépület felső szintjén

A könyvtár a volt iskola épület alsó szintjén található, a felső szinten jelenleg ifjúsági klub működik a helyi fiataloknak.

2013. november 6-tól ismét látogatható a községi könyvtár a volt iskolaépület felső szintjén. A könyvtárban 4.044 db dokumentum található meg, ebből 4.011 db könyv, 33 hangdokumentum. A könyvek nagy része kikölcsönözhető; a lexikonok, szótárak helyben használhatóak. Ugyancsak helyben olvasható többféle témájú folyóirat, melyek folyamatosan frissítésre kerülnek. A kölcsönözhető könyvek között nagy számban szerepelnek klasszikus és modern szépirodalmi alkotások, versek, kötelező olvasmányok, mesék, de a különböző tudományágak legfontosabb szakirodalmai is megtalálhatók a polcokon.
A könyvtárban aktuálisan nem elérhető irodalmakat könyvtárközi kölcsönzéssel meg tudjuk szerezni, hiszen a pápai Jókai Mór Városi Könyvtár fiókkönyvtáraként a fent jelzett állomány sokszorosához hozzá tudunk férni. A könyvtárba beiratkozás helyben történik a nyitvatartási időben, néhány személyes adat regisztrálásával. Egyszerre 5 dokumentum vihető ki, amelyek első alkalommal 21 napot lehetnek az olvasónál, ám kétszeri meghosszabbítással ez az időtartam több, mint két hónapot is kitehet. Ezúton kérném azokat a kedves olvasókat, akiknek regisztrációnk szerint ennél régebbi tartozása van, szíveskedjenek a kölcsönzött könyveket a könyvtárba visszahozni, hogy azokhoz mások is hozzáférhessenek.

Végezetül a könyvtár nyitvatartási rendje: szerdán 17-19 óráig, valamint szombaton 14-16 óráig.
Szeretettel várom a kedves olvasókat, hiszen „olvasni jó”!

Borsné Gajdacsik Krisztina
könyvtáros

Scroll to Top Megszakítás